YOUR CART

Edit Cart
  • No products in the cart.

Combisteamers, Een Must-Have Voor Elke Professionele Keuken!

Een goed draaiende en professioneel restaurant is pas echt compleet met een combisteamer! Dit innovatieve keukenaparaat zal niet alleen je workflow in je keuken verbeteren, maar levert ook nog eens de heerlijkste gerechten aan je klanten!

Door plaats te besparen en een oven en stoomgenerator te combineren bespaar je bovendien veel plaats in je keuken. Daarom is het ook geen wonder dat alle beroemde en professionele chef-koks in restaurants, hotels en cateringbedrijven helemaal weg zijn van dit product!

Hoe Worden Combisteamers Gebruikt In De Keuken?

Een combisteamer bestaat uit 2 verschillende kookmethodes: stomen en hete lucht. Je kunt er voor kiezen om deze afzonderlijk of samen te gebruiken.

Hieronder verduidelijken we even kort:

  • Stoomfunctie: Door je voeding te stomen blijven de smaken en voedingsstoffen goed bewaard. Ook het vetgebruik wordt bij deze functie geminimaliseerd.
  • Hete lucht functie: Deze functie wordt ook wel de convectiefunctie genoemd. Hiermee kun je je eten laten garen, braden of grillen en geeft je eten dan ook een mooie textuur en kleur.
  • Combinatie functie: Deze unieke eigenschap van combisteamers gebruikt beide functies in één om je eten te bereiden. Dit is ideaal voor het bereiden van een volle kip. De hete lucht zorgt namelijk voor een krokante buitenlaag terwijl de stoom zorgt voor lekker sappig vlees.

Waar kun je het Beste een Combisteamer Kopen?

De beste combisteamers in Nederland vind je bij Horecagemak. Zij zijn namelijk de nummer 1 op gebied van horecabenodigdheden voor horecazaken! Wil je graag een combisteamer voor in je professionele keuken? Neem dan zeker eens een kijkje op hun website!

About Author : Jort
YOU MAY ALSO LIKE

Leave A Comment