YOUR CART

Edit Cart
  • No products in the cart.

Gratis een Keukenontwerp

Op zoek naar een nieuwe keuken? Je keukenontwerp is hierbij essentieel.
Wij hebben goede tips voor het keuken ontwerpen.
Dit kan snel, makkelijk en gratis.

Beginnen met je keuken ontwerpen

Met onderstaande link kan je gratis je keuken ontwerpen.

Je zit nergens aan vast, maar het geeft wel een heel goed beeld.

Binnen 5 minuten is het mogelijk.

Geen registratie nodig!

Link naar keukenatlas.

HOE GEBRUIK JE DE GRATIS 3D KEUKENONTWERPER?

De 3D keukenplanner neemt je stap voor stap mee.

Het is erg eenvoudig alle wensen te verwerken.

Het is mogelijk om direct contact met de keukenzaak te hebben.

Natuurlijk willen ze je ook verder helpen met je keuken ontwerp.

 

Waarom een eigen keuken ontwerp maken?

Het is redelijk makkelijk en geeft je erg veel inzichten.

Aan de hand van je eigen ontwerp van jouw keuken, kan je veel beter op zoek gaan.

Een online keukenontwerp is om vele redenen een groeiende trend!

De belangrijkste zijn tijdsbesparing en het geeft inzicht.

Met de huidige levensstijl van vandaag besteden mensen minder tijd aan koken of bakken. Het zou hen veel tijd besparen als ze een goed gevulde keuken hadden die ontworpen was voor efficiëntie. Dit is de reden waarom veel bedrijven nu volledig geautomatiseerde keukens aanbieden, inclusief vaatwassers en kookplaten.

3D ONTWERPPLANNEN? GEBRUIK ZONDER INLOGGEN

Om niet gelijk vast te zitten aan een keukenzaak, is het prettig om je niet te hoeven registeren.

Probeer daarom deze geheel vrijblijvende keukenontwerp tool uit:

TOOL

 

WAAROM THUIS ZELF JE KEUKEN ONTWERPEN?

Hieronder meerdere redenen voor het zelf ontwerpen van je keuken:

  • Gratis 3D keuken tekenen
  • Geen aanmelding & download
  • Gemiddeld 2 uur tijdbesparing
  • Keuzes zijn direct aan te passen

START MET ONTWERPEN

VOORDELEN VAN JE KEUKEN ONTWERPEN ONLINE:

Als je zelf je nieuwe keuken ontwerpt, overweeg dan om deze eerst online in 3D te ontwerpen – er zijn veel voordelen. Heb je deze overwogen:

De juiste één of meerdere keukenontwerpen kunnen je echt helpen om je droomkeuken te realiseren. U kunt beginnen door naar een winkel te gaan die gespecialiseerd is in keukenontwerp. Zij kunnen u helpen en ervoor zorgen dat u alles gedekt heeft, en ze zullen u deskundig advies geven, net zoals de professionals dat zouden doen.

U kunt ook op afstand uw keuken opvragen. Zo hoeft u niet persoonlijk naar de showroom om de prijs van ons te ontvangen.

  • In plaats van meubelwinkels en lingeriewinkels te bezoeken, koop je keukenartikelen zonder het comfort van je eigen huis te verlaten. Maak eenvoudig een lijst aan met uw gewenste wensen, geef uw contactgegevens door en u ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte per e-mail. Alle meubels worden rechtstreeks vanuit de fabriek aan u geleverd in kant-en-klare kits voor een snelle installatie.

Keuken ontwerpen

Moet je je thuiskeuken thuis ontwerpen? Absoluut. We hebben zowel standaard keukenontwerpen als unieke 3D-ontwerpen. Dit kan alleen door een professional worden gedaan, dus laat ze het eerst voor u controleren!

Je hoeft niet meer naar een keukenwinkel. Met talloze programma’s die beschikbaar zijn, kun je gewoon thuis je eigen keuken ontwerpen.

Veel meubelwinkels bieden een augmented reality-ontwerpfunctie. Mensen denken dat je deze tool moet gebruiken, maar het is helemaal geen vereiste. U kunt kamers online kopen of de showroom bezoeken om te kijken of het u bevalt, of gewoon browsen met uw smartphone.

Als u op zoek bent naar een keukenontwerp, dan zijn er tal van opties beschikbaar. U hoeft niet per se die specifieke keukenontwerpsoftware te gebruiken – elk gereedschap heeft één doel voor ogen: het perfecte keukenontwerp voor u maken

Dit artikel geeft een overzicht van alle ontwerpsoftware die er is, hoe ze zich tot elkaar verhouden en wat hun belangrijkste functies zijn.

Voordat je begint met ontwerpen, is het misschien de moeite waard om op zoek te gaan naar inspiratie of ideeën voor de mooiste keukenontwerpen. Je zou met zwart kunnen beginnen, het wordt steeds populairder!

Er zijn 2 soorten keuken ontwerpen:

2D KEUKENONTWERP

Dit ontwerp wordt vaak gebruikt als eerste schets door een adviseur, maar veel mensen tekenen ook hun eigen ontwerp op papier met potloden of stiften. Een 2D-schets kan voor verschillende dingen worden gebruikt, waaronder technische tekeningen en aquarelschetsen.

Dit wordt duidelijk bij het plaatsen van een bestelling. Een 2D-ontwerp kan van voren of ondersteboven worden getekend. De 2D-tekening is meestal voorzien van de afmetingen

3D KEUKENONTWERP

De populariteit van 3D-ontwerpen neemt snel toe. Fabrikanten en huizenkopers gebruiken dit om te kijken hoe hun keuken er in de toekomst uit zal zien.

Wauw, dat klinkt echt fantastisch! Een 3D-woonwand voor je keuken klinkt als iets heel futuristisch. Het moet leuk zijn om te kunnen zien hoe het er op ware grootte uit zou zien zonder het daadwerkelijk te hoeven bouwen.

KEUKEN LATEN ONTWERPEN

Sommige keukenwinkels bieden aan om je keuken gratis te ontwerpen, maar andere winkels brengen een vergoeding in rekening. Hoewel het voor relatief lage kosten wordt aangeboden, geven de meeste mensen er de voorkeur aan niet door te gaan met de ervaring vanwege zorgen over de kosten.

Het advies is niet beperkt tot 1 of 2 ontwerpen. Er kunnen er zoveel gemaakt worden als je wilt. Ik denk niet dat de consultant het leuk vindt dat je 10 ontwerpen laat maken 😉

Soms kennen mensen niet alle verschillende aspecten van hun keuken en hebben ze de keuze uit 3 ontwerpen; daarom kunnen ze het beste vertrouwen op de expertise van de keukenontwerper. 3 Designers zijn zeldzaam, want dan is het voor sommige mensen moeilijk om te kiezen, maar als je een van die gelukkige buren bent, kun je misschien een prachtig ontwerp krijgen

Wat we zien is dat goedkopere keukenwinkels de neiging hebben om je ronduit zo min mogelijk apparaten en zo weinig mogelijk opbergruimte te verkopen. Over het algemeen zijn ze niet erg goed in design. Het loont altijd om samen te werken met een specialist zoals (VOEG HIER NAAM VAN HET BEDRIJF IN) – zij krijgen een uitgebreide training in het plannen en ontwerpen van keukens in alle soorten en maten.

Daarom is het altijd het beste om naar minimaal 3 winkels te gaan en daar 3 verschillende ontwerpen te laten maken. De combinatie van creativiteit van de 3 adviseurs zorgt ervoor dat jij sowieso een top ontwerp krijgt!

2 uur werk gaat in het ontwerpen van een keuken. Er moet rekening worden gehouden met de beschikbare afmetingen in de ruimte, maar samen kunnen ze al uw wensen werkelijkheid maken!

Mensen zijn niet blij als ze denken dat je alleen komt om de gratis keukenprijs te krijgen.

Zelf keuken samenstellen

Teken je eigen keuken en het wordt leuk, maar als je het gaat doen, laat de schets dan nog niet aan een keukenrenovator zien. De kans dat ze ingrijpen en het van je overnemen is groot.

Tegenwoordig hoef je niet meer naar een design showroom om je keuken in 3D te ontwerpen. Je kunt het in de eerste plaats thuis doen. Begin gewoon met de onderstaande opties.

KEUKEN ONTWERPEN ONLINE

Keukenwinkels bieden meestal hun eigen keukenontwerpprogramma aan, zodat zelfs onervaren ontwerpers een verfijnde keukenopstelling kunnen creëren. Sommige programma’s zijn eenvoudiger dan andere. De eenvoudigste programma’s zijn het handigst en speciaal gemaakt voor mensen die helemaal geen kennis hebben van design.

Veel mensen geven het op wanneer ze 3D-ontwerptools voor hun keuken gebruiken, omdat ze te moeilijk zijn om te navigeren of omdat ze vereisen dat je je registreert.

KEUKEN ONTWERP PROGRAMMA’S

We geven informatie over alle tekensoftware die gratis wordt aangeboden. De meeste winkels gebruiken hetzelfde type programma, dus je hebt veel om uit te kiezen.

KEUKEN ONTWERPEN ZONDER REGISTRATIE

Van alle 3D-keukenontwerpen in de beste online keukenplanningstools, is deze echt goed. U kunt genieten van het tekenen van uw droomkeuken zonder te registreren en zonder omslachtige downloads. Daarom zeggen we dat dit de beste gratis software voor keukenontwerp is

Ontwerp mijn keuken in 3D

ONTWERPEN MET REGISTRATIE

Registratie vereist uw persoonlijke gegevens, maar deze keukenontwerptools zijn gemakkelijk te gebruiken. Ook zijn ze gratis te gebruiken met de kans dat een keukenwinkel contact met je opneemt.

Brugman keukens Keukenconcurrent Keukenkampioen Mandemakers Tulp keukens Reddy keukens

Minder handige keuken ontwerp tools:

Ikea Almat Superkeukens Uw keukenspeciaalzaak Sketchup (betaalde versie en zeer uitgebreid)

KEUKEN ONTWERPEN IPAD

Het is moeilijk om in 3D te ontwerpen als je een desktop of laptop gebruikt. Het kan moeilijk zijn voor Apple-gebruikers om 3D te krijgen zonder die twee.

In de play store van je mobiele telefoon vind je een keuken ontwerp app, maar deze werkt niet goed. Op je telefoon een keuken ontwerpen is geen aanrader.

Keuken ontwerpen op je Ipad

3D KEUKENPLANNER HANDLEIDING

De uitleg van deze 3D keukenontwerptools is voor allemaal hetzelfde. U hoeft geen andere software te downloaden en het is gemakkelijk te gebruiken. Het kost je wel geld, want er zijn veel winkels waar je je moet registreren om vee te kopen

Hier is een 3D-ontwerptool die we erg leuk vinden. Wanneer u voor het eerst op de link klikt, wordt het programma onmiddellijk geopend en begint het te werken. En het mooiste is dat alles voor je wordt geregeld! Welke van deze tools u besluit te gebruiken, is geheel aan uw voorkeur. Maar we vonden deze specifiek leuk omdat er geen registratie vereist is voordat je kunt beginnen met spelen in

Je begint met aangeven van de maten van muren en de vorm van de ruimte.

Controleer uw metingen en plaatsing op dit punt om er zeker van te zijn dat alles is wat u voor ogen had.

Ben je al klaar met het opstellen van de digitale kopie van je keukenruimte? Voordat u de keuken ontwerpt en installeert, moet u eerst iets doen: een stijl kiezen. Zodra dat is gebeurd, is het tijd om te kiezen welk type kasten het beste in de kamer past.

Dit kan eenvoudig door over het scherm te slepen. Sleep de kasten naar de plek waar je ze wilt hebben en je hebt al snel een 3D-tekening van je nieuwe keuken!

Ook de kleuren van de kasten, vloer, wanden en keukenblad zijn op deze manier aangepast.

Met een paar muisklikken laten wij u met behulp van het online ontwerp van WebAdaptive zien hoe uw keuken eruit zou kunnen zien. Je hebt het binnen een paar minuten in gebruik en het ziet er net zo goed uit als elke andere app – of zelfs beter!

Is het ontwerp klaar? Dan kun je met een specialist naar een keukenwinkel gaan en deze aanpassen waar nodig.

Wilt u een schatting maken van de prijs van keukeninrichting? Dat is mogelijk. Veel winkels geven u een offerte voor uw ontwerpproject, zodat u gemakkelijk kunt vergelijken. Je zit nooit 100% vast aan iets, zolang je geen overeenkomst tekent!

IKEA KEUKENPLANNER

Ikea is al heel lang een nietje voor velen voor hun woninginrichting. Met de recente toevoeging van een keukenontwerpprogramma in de winkel dat je allerlei opties biedt, is het geen wonder dat mensen langskomen in de winkel om wat frisse ideeën op te doen. Het is ook vermeldenswaard dat er voldoende computers in Ikea-winkels staan, zodat u gemakkelijk kunt bladeren

Er worden geen afspraken gemaakt

Ik denk dat Ikea ook installateurs in de winkel heeft om klanten te helpen, dus het is een soort deal. Dat betekent dat je zelf je keuken kunt ontwerpen en Ikea als leverancier kunt gebruiken. Dat kost €39 per ontwerp.

Dat hoeft bij dit programma niet.

Je ontwerpt jouw droomkeuken zo in een handomdraai.

ONTWERPTOOLS IN BELGIË?

In België zijn er veel minder mogelijkheden om je keuken in te richten; de beste 3D keukenconfigurator wordt aangeboden op

De Abdij keukens >

Overige keukenplanners in België: 

Eggo keukens Ixina keukens (download)

HET VERDIENMODEL ACHTER KEUKENPLANNERS

Waarom bieden keukenwinkels u een 3D-keukenontwerpprogramma aan? Prijs is de belangrijkste factor wanneer klanten overwegen te kopen.

We kunnen je keukens pas laten zien als we weten wat je wilt of nodig hebt. We hebben uw gegevens omdat veel mensen bij ons kopen, en we krijgen ook informatie van de keukenboer als ze uw ruimte opmeten. Dit zal hen helpen om hopelijk meteen aanbiedingen te doen!

De meeste keukenwinkels met de programma’s hebben dus goud in handen met dit programma. Na het ontwerp kunnen ze je een prijs voor je ontwerp toesturen. De verkoopkansen stijgen hiermee enorm.

Sommige programma’s verkopen uw informatie, wat betekent dat u mogelijk € 180 per maand aan inkomsten kunt verdienen met een keukenwinkel als ze uw adres en keukenformaat bij de hand hebben.

Een belangrijke tip: bedenk bij het plaatsen van een nieuwe keuken of de nieuwe keuken over 10 jaar nog steeds zo populair zal zijn als nu. Bedenk of je je huis in de nabije toekomst wel of niet wilt verkopen (misschien helpt bij het nemen van beslissingen!), en denk na over alles wat bijdraagt aan het ’toekomstbestendig’ maken van een nieuwe keuken. De verkoop

About Author : Hendrik
YOU MAY ALSO LIKE

Leave A Comment