YOUR CART

Edit Cart
  • No products in the cart.

6 tips voor een goedkope keuken

Prachtige keuken stijl, klein budget en een keukenrenovatie? Deze zinnen lijken zelden synoniem.

Daarom nu de tips voor een goedkope keuken.

Geldbesparende keukentips

U kunt echter de kosten van uw nieuwe keuken aanzienlijk verminderen met een paar slimme, geldbesparende tips van de top professionals.

Wij hebben 6 unieke en goedkope tips voor uw keuken.

Of u nu probeert om uw kookruimte te maximaliseren of een verouderde keuken een make-over te geven, onze experts zijn hier om u te helpen de keuken te krijgen die u altijd al wilde.

Investeer in een duurzaam keukenontwerp

Richt u eerst op de duurzaamheid van het ontwerp van uw keuken.

Bekijk het totale kleurenpalet – wil je echt heldere en levendige kleuren? Het kan veiliger zijn om te kiezen voor rustgevende tinten voor de werkbladen, kasten, en apparaten.

Een klassieke keuken stijl stelt bijna nooit teleur, dus je zult in staat zijn om het te genieten voor vele jaren te komen of voor wederverkoop.

Het kiezen van neutrale kleuren voor uw nieuwe keuken ontwerp kan echt een investering in uw toekomst!

1. Maak het lichter

Lichtgekleurde Quartz werkbladen zijn trending in home design. En terecht! Kwarts is prachtig, uiterst hygiënisch en zeer duurzaam. Volgens het Stijlrapport van de National Kitchen and Bath Association (NKBA) van 2021 kunnen we verwachten dat deze trend nog enkele jaren zal aanhouden. Dat is goed nieuws!

2. KeukenWrappen: een wereld van mogelijkheden

Keukenwrap
Ga je keuken wrappen. Er zijn veel voordelen van de manier van op een goedkope manier je keuken een facelift geven.

Met de keukenwrap kan je goedkoop de uitstraling van je keuken veranderen.

Er komt dan een speciale wrap folie over de keukenkastjes.

Goedkope oplossing

Het is de goedkoopste oplossing voor het veranderen van je keuken. Hij ziet er weer fris en nieuw uit.

De folie is niet duur, hierdoor kan je voor weinig geld een ‘andere’ keuken krijgen.

Bovendien hoef je dus geen nieuwe keukenonderdelen te kopen.

Snel resultaat

Binnen een dag heb je de nieuwe uitstraling van je keuken. Het aanbrengen en verwijderen van de keukenwrap gaat makkelijk en snel.

Beter dan opnieuw verven of spuiten

Een duurzame oplossing is de keukenwrap. Het ziet er strak uit en je hebt minder snel beschadigingen.

3. Renovatie

Professioneel gerenoveerde kasten zijn een permanente, transformerende ontwerp oplossing voor uw keukenrenovatie.

Soms aangeduid als keuken kastjes renovatie, biedt uw keuken met een opgewaardeerd mooie look en sfeer zonder breken de bank.

In feite, renovatie: bespaart bouwtijd, geld en het milieu. Dit tijdsefficiënte, budgetbesparende proces is perfect voor huiseigenaren bij wie de keukenindeling hetzelfde blijft.

 

4. Kleur het op

Verfraai uw renovatie, en voeg een pop van persoonlijkheid, met muurverf en home decor.

Bestrooi een neutraal keukenontwerp met accentmuren, verlichting of een vleugje woonaccessoires zoals vloerkleden, zitplaatsen, decoratief servies en raambekleding.

Kleurentrends variëren van lichte tot heldere gelen, tot rustgevend Egeïsch groen, tot meer natuurlijke en houtachtige groenen, tot roze en andere kostbare juweeltinten – allemaal perfect voor accenten in uw nieuwe favoriete kamer!

5. Ga voor zwevende keukenplanken

Vergroot elke ruimte visueel door een modern en functioneel open schappenconcept toe te passen. Dit is een andere populaire trend onder de design celebs van HGTV. Het effect kan visueel hoogte toevoegen aan een kamer, de algemene functie maximaliseren en de kosten van extra kastdeuren elimineren.

Open rekken in de keuken bieden ook een kunstige vitrine voor uniek servies, kookgerei en ambachtelijke stukken. Maak uw ruimte en geest vrij met open schappen die passen bij elke ontwerpstijl voor uw huis in Meriden, van modern tot eigentijds of rustieke boerderij.

6. Investeer in hoogwaardige vloeren

Bespaar geld met luxe vinylvloeren die fijnkorrelige tot rustieke houten planken nabootsen. Gemakkelijk te onderhouden en praktisch onderhoudsvrij, budgetvriendelijk vinyl is zeker de moeite waard. Nog een voordeel? Chique vinyl is veel zachter om op te lopen dan tegels of keramische vloeren.

About Author : Hendrik
YOU MAY ALSO LIKE

Leave A Comment